GLOBAALISUUS

TulostusversioTulostusversio

Kun seuraa tämän ajan valtionjohtajien, poliitikkojen ja talouselämän johtajien kannanottoja, huomaa, että heidän mielipiteitään alkaa yhä enemmän hallita ja ohjata yksi käsite, ja se on globaalisuus! Vaikka he eivät sitä joka tilanteessa selvästi ääneen sano ja tuo julki, tuo periaate on kuitenkin ohjaava tekijä heidän kannanotoissaan ja ajattelussaan.
Vielä vuosikymmeniä sitten patruunat ja muut tehdaslaitosten omistajat pitivät kovasti oman alueensa, kaupunkinsa ja jopa pienen paikkakuntansa puolta viimeiseen asti. Tänä päivänä joudumme ällikällä toteamaan, että edes suuret tehtaat eivät merkitse mitään poliitikkojemme ajattelussa, kun vaakakupissa on globaalisuus. Eli jos nuo samat tuotteet voidaan tehdä jossakin muualla edes hieman halvemmalla, edessä on nykyisten rakenteiden armoton alasajo!

Moni on viime aikoina myös ihmetellyt, miksi EU ja samalla Suomikin ovat valmiita ottamaan tähtitieteellisiä lainoja ns. elvytysrahastoihin, joiden toimivuudesta ja tehosta kenelläkään ei ole mitään varmaa käsitystä ja taetta? Taas vastaus tuohon kysymykseen on globaalisuus! Meille uskotellaan, että on meidän kaikkien suomalaistenkin etu, että taataan esim. sinänsä rikkaampaa Italiaa velkaongelmissaan valtavilla summilla. Samalla meitä pelotellaan, että jos jäämme kaiken ulkopuolelle, Suomi ei tule yksin pärjäämään!

Globaalisuudesta on tullut aivan kuin taianomainen käsite, jota vastaan moni poliitikko ei enää uskalla sanoa mitään! Olemme toki vielä kuulleet joidenkin vanhojen valtiomiesten varoituksia mielettömästä velanotosta ja liiallisesta yhteisvastuusta. Näiden kriitikkojen joukossa on ollut mm. presidenttimme Niinistö. Mutta nuo varoitukset tuntuvat jäävän huomiotta, kun tuo uusi trendi, globaalisuus valtaa yhä enemmän alaa!

On oikeastaan hyvä Raamatun valossa oivaltaa, mistä tässä globaalisuudessa on viime kädessä kyse! Raamatun ennustusten valossa tämäkään ilmiö ei ole millään tavalla outo, vaan oikeastaan odotettu kehityskulku! Mitä tarkoitan?

Tarkoitan sitä, että Raamatun ennustusten valossa näin täytyykin tapahtua. Maailma on menossa yhden hallitsijan, Antikristuksen alaisuuteen. Ilmestyskirja (13: 7,8) kuvaa lopunajan antikristillistä petoa toteamalla: ”sen valtaan annettiin kaikki sukukunnat, kansakunnat, kielet ja kansanheimot. Sitä kumartavat kaikki maan päällä asuvat.”

Antikristus ei olisi voinut nousta valtaan vielä esim. 1980-luvulla, koska silloin oli vallalla vahva kansallisajatus. Maailman kansoja ei olisi millään saanut yhden vallan alle. Mutta tänä päivänä huomaamme, että esim. EU:ssa mennään huimaa vauhtia kohti liittovaltiota. Ja sehän saatanan ja antikristillisen hengen päämäärä onkin! Kaikki on yhteistä, jopa tuo mielettömän suuri elvytysrahaston velka, johon myös Suomi on sitoutumassa ja näin niittaamassa itsensä lopullisesti niihin ongelmiin ja vastuisiin, joita Euroopan yhdentyminen mukanaan tuo!

Eli kun seuraat tätä aikaa, niin älä ihmettele sitä, että yhä enemmän kaiken määrää globaalisuus tavoite, ja ymmärrä samalla, mikä henki tuon kaiken takana on!